HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κύπελλο Ελλάδας: Με εκκωφαντικό τρόπο ΠΑΟ και ΑΕΚ στην επόμενη φάση

Μπορεί να είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Παν...

Μπορεί να είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Παναθηναϊκός χωρίς να φορτσάρει και επιδεικνύοντας απλά τη δέουσα σοβαρότητα, επικράτησε και στην πόλη της Αρκαδίας με 1-0, χάρη σε γκολ του Μαρινάκη στο 93'.  Στα κέρδη των «πρασίνων» λογίζεται η επάνοδος του Σεμπάστιαν Λέτο που έδειξε σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και πάλι ο Χατζηγιοβάνης που στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν ο πιο επικίνδυνος μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων, αφού από τα πόδια ξεκίνησε η φάση του γκολ.
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Καλτσάς (64' Ιγκλέσιας), Ευαγγέλου, Γκαϊντούτσικ, Γιαννούλης, Μακροστέργιος, Τσουκαλάς (64' Δημούτσος), Μπαστιάνος, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς (74' Φαρίνια), Ιωαννίδης. 
Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουχούμης, Ρέις, Λουντ, Εμποκού (66' Χατζηγιοβάνης), Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ (74' Μαρινάκης), Λέτο (60' Μολίνς). 

Δεν σταμάταγε η "μηχανή" των γκολ!
Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ νίκησε μόνο 3-0 με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου. Χριστοδουλόπουλος (πεν 10') Αραούχο (23') και Γιόχανσον (59') πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης. Δίκαιες οι διαμαρτυρίες των Κριτικών για την φάση του πέναλτι και της αποβολής του Μπανανά. Τιμήθηκε ο Παράσχος πριν την έναρξη του αγώνα.
ΑΕΚ: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο.
Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μαραγκός, Αποστολόπουλος, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.