HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του π. Αντιδημάρχου Δ.Ε. Παΐων Παναγιώτη Λάππα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του π. Αντιδημάρχου Δ.Ε. Παΐων Παναγιώτη Λάππα Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
του π. Αντιδημάρχου Δ.Ε. Παΐων Παναγιώτη Λάππα

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά που μου έκανε την τιμή και με όρισε Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Παΐων για δύο συνεχείς θητείες, για την εμπιστοσύνη κι εκτίμηση που μου έδειξε, την αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελέστηκε στην Δ.Ε. Παΐων καθώς και για την καθοριστική συμβολή μου στην ανανέωση κι αξιοποίηση νέων στελεχών και μάλιστα γυναικών όπως αναφέρει ο ίδιος στην απόφαση που υπέγραψε για τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων. 
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους συναδέλφους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Τους Προέδρους και εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Παΐων. Τους εργαζόμενους του Δήμου Καλαβρύτων και τους Προέδρους Συλλόγων και φορέων για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. 
Όλους όσους συνεργάστηκα και πάνω απ’ όλα τους συνδημότες μου. 
Πιστεύω, ότι στα τέσσερα και πλέον χρόνια της θητείας μου σαν Αντιδήμαρχος με γνώμονα την προσφορά για τον τόπο μας και εθελοντική εργασία έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της Δ.Ε. Παΐων, ένα λιθαράκι στη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Δήμου. 
Εύχομαι ολόψυχα στην νέα Αντιδήμαρχο κ. Στέλλα Πανουτσακοπούλου καλή επιτυχία και καλό εθελοντισμό... Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο του Τ.Σ. της Τ.Κ. Δάφνης Γιάννη Τσίπο και στο νέο μέλος Ανδρομάχη Καφετζή. 
Τελειώνοντας δηλώνω ότι από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα είμαι δίπλα τους, αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών και της καθημερινότητας.
με εκτίμηση Παναγιώτης Λάππας
Δημοτικός Σύμβουλος
π.ΑντιδήμαρχοςΔ.Ε. Παΐων 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.