Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο βραβεία σε πανελλήνιο μαθητικό μουσικό διαγωνισμό, για τον Νίκο Σπηλιόπουλο

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η διάκριση του αιγιώτη μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αιγίου Νίκου Π. Σπηλιόπουλου, ο οποίος έλαβε 1ο Βραβείο Μουσικής γι...

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η διάκριση του αιγιώτη μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αιγίου Νίκου Π. Σπηλιόπουλου, ο οποίος έλαβε 1ο Βραβείο Μουσικής για Ταινία (Soundtrack) και ταυτόχρονα και 1ο Έπαινο Ενορχήστρωσης στον φετινό Πανελλήνιο και Παγκύπριο Σχολικό Μουσικό Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών. Ο Νίκος είναι γιος των καθηγητών μουσικής Παναγιώτη Σπηλιόπουλου από το Αίγιο και Μαρίας (Μαίρης) Παπαγεωργίου από τα Καλάβρυτα.
Ο διαγωνισμός καλούσε μαθητές από την Ελλάδα και την Κύπρο να συνθέσουν μουσική για ταινία ή να μελοποιήσουν κάποιο ποίημα. 
Η απονομή των βραβείων έγινε με επισημότητα στην κατάμεστη αίθουσα Θεάτρου Καλουτά στην Αθήνα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ο Νίκος έλαβε το βραβείο του από τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα (φωτό). Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους μουσικές προσωπικότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.