HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Καλαβρυτινό "άρωμα" η ιατρική εξέλιξη της Νατάσας Παζαΐτη

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού κ Κώστα Καραμανλή κ Νατάσα Παζαΐτη συμμετέχει σε κομβικό ρόλο στην ιατρική διεύθυνση της Μονάδας χε...

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού κ Κώστα Καραμανλή κ Νατάσα Παζαΐτη συμμετέχει σε κομβικό ρόλο στην ιατρική διεύθυνση της Μονάδας χειρουργικής και αποκατάστασης Μαστού, μεγάλου ιδιωτικού κέντρου της Αθήνας.
Συγκεκριμένα η κ Νατάσα Παζαϊτη έχει την εποπτεία του Ιατρείου Μαστού Αθήνας σε συνεργασία και με άλλους ακόμη ιατρούς χειρουργικής, Ογκολόγους, πλαστικούς χειρουργούς κ.λ.π.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι η εξέλιξη στον ιατρικό Τομέα της Κυρίας Παζαϊτη, έχει και Καλαβρυτινό «Άρωμα» αφού έχει εξειδικευτεί κοντά στον πολύ γνωστό Καθηγητή Ιατρικής, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών  και Διευθυντή της Μονάδας Μαστού του ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Νοσοκομείου της Αθήνας κ. Γεώργιο Κ. Ζωγράφο με καταγωγή από το Φίλια Καλαβρύτων.
Ο κ Ζωγράφος είναι από τους πρωτοπόρους στον συγκεκριμένο ιατρικό τομέα και έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες Μονάδας Χειρουργικής Μαστού στην Ελλάδα της οποίας και συνεχίζει να προΐσταται και στην οποία υπό τις οδηγίες του επί σειρά ετών εξειδικεύτηκε η κ Παζαϊτη.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Η Κυρία Παζαϊτη με την ομάδα του Κέντρου Μαστού 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.