HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων τιμά τον Λιμενάρχη Πατρών και Λιμενικούς με μεγάλη προσφορά

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία γιορτάζει την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύ...

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία γιορτάζει την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης θα τιμήσει για την προσφορά τους:
1) Τον Εντιμότατο Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Δημήτριο Κυριακουλόπουλο, Λιμενάρχη Πατρών, τα Στελέχη και το Προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, διότι την 5η Φεβρουαρίου ε.ε. εκτελούντες το καθήκον τους, κατόπιν ελέγχου σε διερχόμενο πλοίο, κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συνέλαβαν τους υπαιτίους.
2) Τους Αρχικευλευστές του Α΄ Λιμενικού Σταθμού Ρίου κ.κ. Σταμάτιο Λέκκα και Θωμά Τσονάκα, καθώς και τον Ναύτη πληρώματος του πλοίου ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ κ. Στέφανο Μαγιάτη, οι οποίοι την 4η Φεβρουαρίου 2017 έσπευσαν να διασώσουν μια 52χρονη γυναίκα που κινδύνευσε από πνιγμό στα νερά του Πατραϊκού κόλπου.
3) Τον κ. Ιωάννη Νικολακόπουλο, Αρχιφύλακα του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ο οποίος την 30η Αυγούστου 2016 εν ώρα υπηρεσίας και εκτελώντας τα καθήκοντά του, τραυματίσθηκε σοβαρά από επίθεση συμπολίτη μας, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή του.
"Ως ελάχιστο αντίδωρο ἡ τοπική μας Εκκλησία θα τιμήσει τους ανωτέρω για την αυτοθυσία και προσφορά τους στην κοινωνία και τον άνθρωπο", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.