HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ύποπτος Αστυνομικός για την δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά

Ένας αστυνομικός συνελήφθη και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος, για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά Σύμφωνα με πληροφορίες, ...

Ένας αστυνομικός συνελήφθη και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος, για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα για τη δολοφονία του 52χρονου. Ο φερόμενος ως δράστης είναι αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος. Στο παρελθόν υπηρετούσε στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα alphafm.gr, ο αστυνομικός συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα πυροβολήθηκε δύο φορές, μια στο κεφάλι, στην κροταφική χώρα και μια στο στήθος.
Ο 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημικό σημείο, εκτός του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι, ενώ το άψυχο σώμα του οδηγού βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.
«Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του αστυνομικού στην Καστοριά
Επίσημη ενημέρωση εστάλη πριν από λίγο από την ελληνική αστυνομία σχετικά με τη σύλληψη του αστυνομικού στην Καστοριά, για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί.
"Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια" αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.