HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία - Όλες οι φάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Μπεσίκτας παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχ...

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Μπεσίκτας παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.
Η ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά όμως πολύ γρήγορα βρέθηκε να χάνει με δύο τέρματα. Στο 10' ο Φορτούνης έχασε την μπάλα, οι παίκτες της Μπεσίκτας την έκλεψαν με τον Ταλίσκα να κάνει ωραία σέντρα και τον Αμπουμπακάρ να μη δυσκολεύεται ενώ είναι αμαρκάριστος να σκοράρει με κεφαλιά. Δέκα λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ μεγάλωσε. Ο Κουαρέσμα έφυγε από τα δεξιά ολομόναχος, γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο επίσης αμαρκάριστος Μπάμπελ, αφού έκανε ένα κοντρόλ, σούταρε και νίκησε τον Λεάλι. Έχει ευθύνη ο Ιταλός, που δεν έβαλε σωστά τα χέρια του αλλά και η άμυνα του Ολυμπιακού που έχασε ξανά την μεσοεπιθετική γραμμή της Μπεσίκτας.
Ο Ελιονούσι κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο να βάλει τον Ολυμπιακό σε τροχιά πρόκρισης. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι Τούρκοι πέτυχαν ακόμη δύο γκολ και έτσι το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωθηκε σε 4-1, το οποίο απέφερε και τον αποκλεισμό.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Μανθάτης, Ανσαριφάρντ.

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Γκιονούλ, Χάτσινσον, Οζακιούπ, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Αμπουμπακάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.