HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ... ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ.

Ήδη από το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου  2017 τα παιδικά τμήματα του χορευτικού Ομίλου με τις αποκριάτικες φορεσιές τους τραγούδησαν...

Ήδη από το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου  2017 τα παιδικά τμήματα του χορευτικού Ομίλου με τις αποκριάτικες φορεσιές τους τραγούδησαν έπαιξαν χόρεψαν, με το Χοροδιδάσκαλο Χρήστο Γιαννόπουλο και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου σε αποκριάτικους ρυθμούς έτσι όπως το απαιτούσε και η μέρα.  
Το ίδιο εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε και το βράδυ στον αποκριάτικο χορό που είχαν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με εντυπωσιακές αποκριάτικες μεταμφιέσεις, καλό φαγητό γρήγορο service, και καλή διάθεση, ο χορός και το κέφι διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βοηθός Δημάρχου κ. Ν. Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δ. Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού κ. Α. Ντόκος, ο Δημοσιογράφος και ιδρυτής της ιστοσελίδας ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS κ. Ν. Κυριαζής και πλήθος κόσμου. 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς με τυχερή την η κ. Στέλλα Κανελλοπούλου από το Σκεπαστό, που  κέρδισε μια τηλεόραση προσφορά του Συλλόγου. Τυχερός αριθμός το Νο 1933.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση του Χορού και εύχεται Καλή Σαρακοστή! 
Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.