HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρόμος στο Λονδίνο - Τέσσερις νεκροί από την επίθεση στο Κοινοβούλιο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν από τη διπλή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε την Τετάρτη το α...

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν από τη διπλή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα έξω από το κτίριο που στεγάζει το βρετανικό κοινοβούλιο και στη γέφυρα του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο. Μεταξύ των τραυματιών είναι και τρεις Γάλλοι μαθητές ηλικίας 15-16 ετών.
Νωρίτερα Ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε, ένας φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε από πυρά της αστυνομίας, μία γυναίκα σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Λίντινγκντον, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων. Σύμφωνα με το Sky News, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην επίθεση στο Λονδίνο.
Εκπρόσωπος της Βουλής ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι στα μέλη της απαγορεύθηκε η έξοδος προσωρινά εξαιτίας ενός «συμβάντος ασφαλείας». Η συνεδρίασή της ανεστάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.