HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 8/3/17

Σύλληψη  ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 33χρονος ημεδαπός, ...

Σύλληψη  ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 33χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από 42χρονη ημεδαπή ποδήλατο ιδιοκτησίας της, το οποίο βρέθηκε κατασχέθηκε και της αποδόθηκε.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και του Νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, προκάλεσαν με τη χρήση μαχαιριού σωματική βλάβη σε 19χρονο ημεδαπό, τραυματίζοντάς  τον  στον αριστερό μηρό, τον γλουτό και την κοιλιακή του χώρα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Οι δράστες αναζητούνται.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων  τους, φορώντας κουκούλες (τύπου full face) και γάντια στα χέρια τους,  χθες το βράδυ μετέβηκαν σε οικία σε χωριό της Δυτικής Αχαίας,  όπου διαμένουν ένας 46χρονος ημεδαπός, με τους γονείς του, ηλικίας 82 και 78 ετών και με την άσκηση σωματικής βίας, απειλώντας τους με ένα σιδερένιο λοστό και ένα κομμάτι ξύλο, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Επιπλέον σημειώνεται ότι οι παθόντες δεν υπέστησαν σωματική βλάβη, ενώ οι δράστες αναζητούνται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.