Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΗ: Ρύθμιση οφειλών έως 500 ευρώ

Από σήμερα και για δύο μήνες οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή έως 500 ευρώ στις 28.02.2017, μπορούν να ζητήσουν την αναστολή πληρωμής του πο...

Από σήμερα και για δύο μήνες οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή έως 500 ευρώ στις 28.02.2017, μπορούν να ζητήσουν την αναστολή πληρωμής του ποσού αυτού για ένα έτος και να κερδίσουν έκπτωση 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς που θα εκδοθούν στο εξής, υπό την προϋπόθεση οι τρέχοντες λογαριασμοί να εξοφλούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξαιρούνται οι πελάτες με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και Αγροτικό), καθώς απολαμβάνουν άλλων ευνοϊκών ρυθμίσεων.
Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ χθες ανακοίνωσε και την παράταση της προθεσμίας ένταξης στο πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία» έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Συγκεκριμένα, όσοι πελάτες είχαν ρυθμίσει την οφειλή τους εντασσόμενοι στο πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, θα έχουν ευκαιρία επανένταξης στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας και το τρέχον ποσό της οφειλής τους, με σχετική αίτηση μέχρι και τις 03.03.2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.