HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ερώτηση από 44 βουλευτές της ΝΔ για τη συμφωνία ΕΕ-Καναδά που αφορά την Φέτα

Με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, και Αγροτικής Ανάπτυξης κα...

Με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου, 44 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την επίσημη θέση της κυβέρνησης για τη συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA) και κάνουν λόγο για πρακτική εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

«Η κυβέρνηση, που είχε την πλήρη ευθύνη της διαπραγμάτευσης, υπερψήφισε τη Συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA) σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών, χωρίς καμία επιφύλαξη», αναφέρουν οι βουλευτές προσθέτοντας και τα εξής: «Οι υπουργοί της υπερθεμάτιζαν και καλούσαν τους Έλληνες ευρωβουλευτές να την ψηφίσουν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός την υποστήριξε με την υπογραφή του στη Σύνοδο Κορυφής, στις 30 Οκτωβρίου 2016.
Παρ' όλα αυτά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τη συμφωνία και, έκτοτε, η κυβέρνηση, σαν άλλος Ιανός, εμφανίζεται με δύο πρόσωπα. Καταδεικνύει έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι μόνιμη πρακτική της είναι η πολιτική της απάτης και της εξαπάτησης των Ελλήνων», δήλωσαν, για τη στάση της κυβέρνησης οι συνυπογράφοντες Φωτεινή Αραμπατζή, Γιώργος Στύλιος και Γιάννης Αντωνιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.