HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη 35χρονη που διέπραξε φόνο στην Πάτρα το 2010

Συνελήφθη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης των Ελληνικών Αρχών, στην Βουλγαρία, από Βουλγαρικές Αρχές, μια 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρ...

Συνελήφθη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης των Ελληνικών Αρχών, στην Βουλγαρία, από Βουλγαρικές Αρχές, μια 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία, η οποία είχε τελεστεί την 23/11/2010 στην Πάτρα.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα που είχε ενεργήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, είχε προκύψει ότι η 35χρονη, ενεργώντας από κοινού με 45χρονο ομοεθνή της και έναν ακόμη άγνωστο δράστη, με την άσκηση σωματικής βίας είχαν ακινητοποιήσει σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων πολυκατοικίας όπου διέμενε, ημεδαπό ηλικίας 53 ετών τότε (2010) και αφού τον μετέφεραν σε κοντινό αγρόκτημα, με οικοδομικά και γεωργικά εργαλεία, που βρήκαν σε αποθήκη του αγροκτήματος, του είχαν προκαλέσει θανάσιμο τραυματισμό χτυπώντας τον στο κεφάλι.
Η συλληφθείσα εκδόθηκε στη Χώρα μας και μετά την απολογία της ενώπιον του κ. Ανακριτή Πατρών, κρίθηκε προφυλακιστέα σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.