Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας - 22/3/17

Σύλληψη αλλοδαπού  για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,...

Σύλληψη αλλοδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (33) μηνών και χρηματική ποινή (3.000)  ευρώ, για παραβίαση περιοριστικών όρων και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 21 και 17 ετών, διότι επιβαίνοντας σε λεωφορείο με προορισμό από Αθήνα προς Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από τσάντα 19χρονης συνεπιβάτισσας τους, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε ότι οι δράστες διαμένουν  παράνομα στη Χώρα.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία αλλοδαπών, όπου με την απειλή και την άσκηση  σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τους παθόντες και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, (350) Ελβετικά φράγκα, πέντε ρολόγια και ένα χρυσό βραχιόλι. Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.