Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Νταβλούρος: Επί θύραις το δραματικό καλοκαίρι του 2015

Του Θανάση Νταβλούρου Η πρωτοφανής, καταστροφική, ανευθυνότητα της κυβέρνησης των πολιτικών απατεώνων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί με μαθηματι...

Του Θανάση Νταβλούρου
Η πρωτοφανής, καταστροφική, ανευθυνότητα της κυβέρνησης των πολιτικών απατεώνων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον τόπο σε νέες περιπέτειες.
Την ώρα που δεν κλείνουν την αξιολόγηση, με πρόσχημα την άρνηση τους να δεχθούν επώδυνες αλλά αναπόφευκτες αλλαγές στα εργασιακά, συνεχίζουν να «στραγγίζουν» την αγορά οδηγώντας την σε συνθήκες πλήρους ασφυξίας, προς όφελος του κρατικού κορβανά.
Ήδη, υπολογίζεται ότι έχουν μαζέψει πάνω από 8 δισεκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία για να κερδίσουν προφανώς πολιτικό χρόνο, όταν χάνει χρόνο η χώρα. Θέλουν να κάνουν την καβάτζα τους, για να μπορούν να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις, ενώ υπερφορολογούν τους πάντες και δεν επιστρέφουν στον ιδιωτικό τομέα ούτε αυτά που του χρωστάνε!
Γεγονός που πεθαίνει την πραγματική οικονομία και βαθαίνει την ύφεση.
Όσο δεν ολοκληρώνουν την αξιολόγηση, εκατοντάδες επιχειρήσεις οδηγούνται στο λουκέτο και χιλιάδες πολίτες προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των ανέργων.
Όλα δείχνουν ότι θέλουν να πάνε τα πράγματα σε οριακές καταστάσεις και προετοιμάζονται για μια πιθανή ρήξη με τους δανειστές, μόνο και μόνο για να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους, ενώ παραμένουν γαντζωμένοι στην εξουσία.
Φροντίζοντας για την κομματική πελατεία τους που έχουν βολέψει σε αδρά αμειβόμενες θέσεις, αδιαφορούν προκλητικά  εάν επιχειρήσεις και νοικοκυριά στενάζουν, και θα στενάξουν ακόμη περισσότερο, καταβάλλοντας το βαρύτατο κόστος της αναλγησίας τους.
Καθώς βιώνει καθημερινά την επιδείνωση της κατάστασης από το κακό στο χειρότερο ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει, αντιλαμβάνεται, ότι η αξιολόγηση έπρεπε να είχε ήδη ολοκληρωθεί, ενώ το μη κλείσιμο της συνεπάγεται το μεγάλωμα του δυσβάστακτου λογαριασμού για τον ίδιο.
Αυτοί που εξαπάτησαν επανειλημμένως τους Έλληνες πολίτες για να τους υφαρπάξουν την ψήφο, είναι πλέον αδήριτη ανάγκη να φύγουν, πριν η χώρα ζήσει σε επανάληψη ένα ακόμη δραματικό καλοκαίρι, όπως αυτό του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.