HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για το 1821 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εθνική υπερηφάνεια σήμερα 10/3/17 στο Λειβάρτζι στις επετειακές εκδηλώσεις για τα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821. Μέσα σε συγκινησι...

Εθνική υπερηφάνεια σήμερα 10/3/17 στο Λειβάρτζι στις επετειακές εκδηλώσεις για τα προεπαναστατικά γεγονότα του 1821.
Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα παρουσιάστηκε η Αναπαράσταση της Ορκωμοσίας και Κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 από το Θεατρικό Όμιλο Καλαβρύτων «Πάνος Μίχος»
Τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού εντυπωσίασαν και η ομιλία της κας Βασιλικής Καλογεράκη, αφύπνισε συνειδήσεις.
Κεντρική παρουσιαστρια της εκδήλωσης ήταν η κα Δήμητρα Κακκαβά.  
Την εκδήλωση παρακολούθησαν κάτοικοι, επισκέπτες, η εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής, η νέα Αντιδήμαρχος Αροανίας της  κ. Χαρά Γεωργακοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βσιλόπουλος και Φλογεράς, Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και πολλοί άλλοι.
Η εκδήλωση πραγματοποιειήθηκε με την υποστήριξη των Συλλόγων Λειβαρτζινών Αθήνας και Πάτρας και του Κέντρου Λαογραφίας & Λειβαρτζινής Παράδοσης και ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων για το 1821 του Δήμου Καλαβρύτων













 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.