Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κλοπές, ναρκωτικά και... δαγκωματιές - Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 17/3/17

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών  για απόπειρα ληστείας Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχημ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών  για απόπειρα ληστείας
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι  προχθές το βράδυ, έχοντας καλυμμένα  τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν οικία 85χρονης ημεδαπής, στην Πάτρα, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου και αφού την ακινητοποίησαν, ερεύνησαν όλους τους χώρους και έφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 27χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα πριν σε κατάστημα υποδημάτων, που βρισκόταν σε λειτουργία είχε αφαιρέσει από τσάντα ημεδαπής , το χρηματικό των 215 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Σύλληψη  αλλοδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Βουπράσιο Αχαίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπακγκλαντές, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με  24,7 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί ζώων συντροφιάς και σωματική βλάβη από αμέλεια
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 31χρονος ημεδαπός, διότι ο σκύλος του επιτέθηκε σε 47χρονη ημεδαπή, που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της οικίας της, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει  δήγματα (δαγκώματα) στα άκρα της.

Σύλληψη  ημεδαπού για παράβαση του Νόμου περί ζώων συντροφιάς και σωματική βλάβη από αμέλεια
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Ε΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 54χρονος ημεδαπός, διότι ο σκύλος του, επιτέθηκε και δάγκωσε στο αριστερό πόδι, 67χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει απλές  σωματικές βλάβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.