HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Σάρωσε» στα νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα του Survivor - Ο πρώτος καυγάς είναι γεγονός!

Η πρεμιέρα του Survivor εκπλήρωσε όλους τους στόχους της παραγωγής. Η τηλεθέαση του reality ξεπέρασε κάθε προσδοκία του καναλιού. Η πρώτη...

Η πρεμιέρα του Survivor εκπλήρωσε όλους τους στόχους της παραγωγής. Η τηλεθέαση του reality ξεπέρασε κάθε προσδοκία του καναλιού. Η πρώτη μέρα των μονομάχων στην Άγιο Δομίνικο έκλεψε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τρεις ολόκληρες ώρες. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σόου άγγιξε ακόμα και 43,8%!, ενώ παρέμενε στην κορυφή καθ όλη την διάρκεια της προβολής του.

Με καβγάδες ξεκίνησε το Survivor
Ένταση υπήρξε στο Survivor, αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλου αρπάχτηκε γερά με την Μαριάννα Καλλέργη. Αφορμή ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη στην δοκιμασία απέναντι στον Κωνσταντίνο Κοκκινάκη.
Η Μαριάννα Καλλέργη, ως ρεαλίστρια, όπως τόνισε σκεφτόταν συνεχώς το χειρότερο για τον τραυματισμό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.
«Σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες μαλ…ες», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.
«Να το σέβεσαι όπως σέβομαι κι εγώ αυτό που λες. Όπως λες εσύ να σέβομαι εσένα, να σέβεσαι κι εσύ εμένα. Αν δεν θες να ακούς, βάλε ωτοασπίδες», απάντησε η Μαριάννα Καλλέργη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.