HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Rafting με... πάρτι στον Λάδωνα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ΝΑΟΔ σας περιμένει όλους στην Δάφνη. Τριήμερη απόδραση με Σαββατιάτικο  rafting  στον Λάδωνα από την  ...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ΝΑΟΔ σας περιμένει όλους στην Δάφνη. Τριήμερη απόδραση με Σαββατιάτικο  rafting  στον Λάδωνα από την  eco action, ποδηλασία, τοξοβολία δίπλα στη φύση, βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια του χωριού. 
Η Κυριακή ξεκινάει με το παραδοσιακό καρναβάλι στην κεντρική πλατεία που συνδιοργανωνουμε με τον Δήμο Καλαβρύτων και τον Σύλλογο Δαφναιων. Χορός, Καρναβαλιστες, Σουβλάκια και κρασί δωρεάν  για όλους. 
Κυριακή βράδυ ραντεβού στο bar  "κατώι" στο maske party του ΝΑΟΔ με δωρεάν το πρώτο ποτό βράβευση των καλύτερων μεταμφιέσεων. 
Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε ένα όμορφο τριήμερο γεμάτο με πολλές όμορφες στιγμές δίπλα στην μοναδική φύση του Λαδωνα, δίπλα στο γραφικό περιβάλλον της Δάφνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.