HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τo τραγικό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

Σοκ προκαλεί το βίντεο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού ...

Σοκ προκαλεί το βίντεο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα μωρό.
Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο το οποίο εξετράπη της πορείας του βγαίνει από την εθνική οδό και κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον παράδρομο, παρασύροντας το σταθμευμένο όχημα.
Από την σύγκρουση του ανεξέλεγκτου Πόρσε με το σταθμευμένο Civic βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι: Η 33χρονη γυναίκα και το παιδάκι που βρίσκονται στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω τους με τρομακτικά υψηλή ταχύτητα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση, ο οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου βγαίνει τρέχοντας από τις τουαλέτες και αντικρίζει την ανείπωτη τραγωδία αλλά είναι ανήμπορος να αντιδράσει και να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στη σύζυγο και στο παιδί του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.