HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

NBA All Star Game 2017 με μοναδικό Γιάννη Αντετοκούνμπο (BINTEO)

Έδωσε το παρών, αλλά ήταν και εντυπωσιακός, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην παγκόσμια γιορτή του μπάσκετ που έγινε σήμερα τα ξημερώματα. ...

Έδωσε το παρών, αλλά ήταν και εντυπωσιακός, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην παγκόσμια γιορτή του μπάσκετ που έγινε σήμερα τα ξημερώματα. άφησε το στίγμα του στο All Star Game. 
Καρφώματα, τάπες, ασίστ, σε μια εντυπωσιακή παρουσία για τον 22χρονο αστέρα που θα αφήσει μεγάλη εποχή. 
Η Δύση επικράτησε της Ανατολής 192-182 με τον Γιάννη να είναι ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων με 30 πόντους (14/16 δίποντα, 2/2 βολές και 0/1 τρίποντο), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος σε 22 λεπτά.
Αν η Ανατολή κέρδιζε, θα ήταν ο MVP, ωστόσο τον τίτλο αυτό κατέκτησε o Άντονι Ντέιβις που έκανε ρεκόρ στην ιστορία των All Star Game με 52 πόντους (42 ήταν το προηγούμενο του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν το 1962) μπροστά στο κοινό του, αυτό στη Νέα Ορλεάνη. Από κοντά και ο περσινός MVP, Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είχε 41 πόντους με τους νικητές. 
Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.