Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΑΕΚ "πλήγωσε" τον πρωταθλητή - Όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ηγέτη τον Μάνταλο και σκόρερ τον συγκλονιστικό Αϊντάρεβιτς, η «Ένωση» επιβλήθηκε των Πειραιωτών και τους ανάγκασε να φύγουν ξανά μ...

Με ηγέτη τον Μάνταλο και σκόρερ τον συγκλονιστικό Αϊντάρεβιτς, η «Ένωση» επιβλήθηκε των Πειραιωτών και τους ανάγκασε να φύγουν ξανά με σκυμμένο κεφάλι από το ΟΑΚΑ (1-0). 
Σε ένα παιχνίδι τόσο σκληρό που είναι επιεικές να τελείωσε μόνο με μια κόκκινη κάρτα (75’ Μποτία), οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν το (εν μέρει τυχερό) γκολ του Σουηδού και χάρισαν στους περίπου 35.000 οπαδούς τους μια τεράστια νίκη. 
Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Μπέντο, δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι του Λαμπρόπουλου στον Μποτία και δυο οφσάιντ που άφησε ο βοηθός Ακρίβος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και να πάρει έστω την ισοπαλία.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (66’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (84’ Βινίσιους), Πατίτο (55’ Γιόχανσον), Αραούχο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό (63’ Ανδρούτσος), Μάρτινς, Φορτούνης (77’ Ρέτσος), Ελιουνούσι (73’ Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε 

Πλατανιάς για Ευρώπη...
Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού συνεχίζοντας την πολύ καλή του πορεία και πλησίασε κοντά στην πρώτη πεντάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off. Μετά τη μείωση του σκορ μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Αγρινίου.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Χαντάκιας, Κούσας, Πάουλο, Λόπες (69' Παπαδόπουλος), Μπράβο (58' Ρέι), Μάκος, Φάρλεϊ, Κλέσιο (74' Κουτρουμάνος), Μαρκόφσκι.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε (89' Ντεβέσα), Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (86' Μαραγκός), Στάθης, Μουνάφο, Μανούσος (75' Αποστολόπουλος), Σίγκνιεβιτς.

Δεν σταματάει πουθενά ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος με το γκολ του Μπεν νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή, παραμένει μόνος δεύτερος και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του στη φετινή Super League. Με 10' από το 32ο λεπτό ο "Γηραιός", έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Πασά στο 88'.
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (60' Λάμπρου), Σαββίδης (85' Καθάριος), Φούντας (77' Μαχμούτοβιτς), Μπεν
Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Στάμου (28' Ζιαμπάρης), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης (83' Πασάς), Ιντζόγλου, Γροντής (46' Καραγκούνης), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε

«Φάρμακο» για τον ΠΑΟΚ η τεσσάρα
Δεν υπήρχε καλύτερο "φάρμακο" για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ξεπεράσει το 0-3 από τη Σάλκε την περασμένη Πέμπτη, από μία άνετη νίκη επί της Βέροιας. Κι αυτή ήρθε με σκορ 4-0 και τους τρεις νεοαποκτηθέντες (Ενρίκε, Πρίγιοβιτς-κυρίως οι δυο τους-και Ουάρντα) να εμφανίζονται ιδιαίτερα κεφάτοι.
ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): .Γλύκος (Σιαμπάνης 63΄), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (Πούγγουρας 54΄), Κίτσιου, Σάχοφ, Κάτσε, Ουάρντα, Κάμπος (Πέλκας 69΄), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.
Βέροια: (Ρ. Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (Μπελαΐντ 58΄), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (Λινάρδος 77΄), Άρτσε (Μίλιεβιτς 67΄), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.