HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΡΕΚΟΡ για Facebook: Κοντά σε 2 δισ. μηνιαίους χρήστες

Μπορεί κάποτε το 1 δισεκατομμύριο χρηστών να φάνταζε ως μακρινός στόχος, όχι μόνο του Facebook, αλλά και άλλων social media, όμως έχει κ...

Μπορεί κάποτε το 1 δισεκατομμύριο χρηστών να φάνταζε ως μακρινός στόχος, όχι μόνο του Facebook, αλλά και άλλων social media, όμως έχει καταφέρει εδώ και καιρό να φτάσει σε αυτόν τον στόχο και έθεσε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.
Το κοινωνικό δίκτυο συνεχίζει την ανοδική πορεία του με 8.8 δισ. δολάρια έσοδα στο τέταρτο τρίμηνο και 3.56 δισ. δολάρια κέρδη.
Οι αναλυτές είχαν προβλέψει έσοδα τριμήνου 8.51 δισ. δολάρια, με 46% άνοδο από την περσινή χρονιά. Όμως το Facebook ξεπέρασε τις προβλέψεις με άνοδο 51%.
Συνεχίζοντας με αυτόν τον ρυθμό, το δημοφιλέστατο Facebook προβλέπεται ότι θα φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια χρήστες στα μέσα του 2017.
Τα συνολικά έσοδα του Facebook για το 2016 έφτασαν στα 27.6 δοσ. δολάρια, ενώ το 2015 ήταν στα 7.93 δισ. δολάρια. Η εταιρεία είδε συνεχόμενη αύξηση κερδών και στα υπόλοιπα προϊόντα που έχει στην κατοχή της, όπως Instagram, WhatsApp και Oculus.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.