HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ενισχύουν τα μπλόκα οι Αγρότες - Συνεχίζονται τα καθημερινά τρίωρα μπλόκα στη Ν.Ε.Ο

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αγρότες της Αχαΐας σε Αίγιο και Κάτω Αχαΐα. Στο Αίγιο, όπως αποφάσισε ο Αγροτικός Σύλλογος ΑΙΓΙΟΥ ...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αγρότες της Αχαΐας σε Αίγιο και Κάτω Αχαΐα. Στο Αίγιο, όπως αποφάσισε ο Αγροτικός Σύλλογος ΑΙΓΙΟΥ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ προχωρούν σε παραπέρα ενίσχυση του μπλόκου στα Βενζινάδικα της ΝΕΟ Αθηνών- Πατρών με 3ωρο αποκλεισμό στις 6:30 μμ καθημερινά και για την κλιμάκωση του αγώνα με διάφορες μορφές Επιπλέον καλούν τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν περισσότερο την   λαϊκή στήριξη στα δίκαια αιτήματα και στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.
Προχωρούν σε μαζική παράσταση στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Κορίνθου στο Αίγιο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωϊ ώστε να μην κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε σπίτια φτωχών και υπερχρεωμένων αγροτικών και άλλων λαϊκών νοικοκυριών 
Πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Μητροπόλεως στο Αίγιο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι με αιχμή τα «κόκκινα δάνεια» και με κεντρικό αίτημα ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙ στα χέρια τραπεζίτη και τέλος συμμετέχουν στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φλεβάρη, καλώντας όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της Αιγιάλειας να δώσουν το δυναμικό τους παρών.
Στην Δυτική Αχαΐα:
Οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας πραγματοποίησαν χθες τον πρώτο τρίωρο αποκλεισμό της εθνικης Πατρών Πύργου στα φανάρια Κάτω Αχαΐας. Στη διάρκεια της ημέρας θα ενημερώσουν αν θα προχωρήσουν και σήμερα σε μπλόκο του δρόμου.
Στην Ηλεία
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο του Λατιφίου στην Ηλεία, μετά και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη συνάντηση με την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων προχθές στη Νίκαια.
Γι’ αυτό και σήμερα καλούνται όλοι στις 12 το μεσημέρι στον κόμβο Λατιφίου, αφενός για να γίνει αποκλεισμός της εθνικής οδού, αφετέρου για να γίνει εκτενής ενημέρωση για τα όσα συζητήθηκαν στη Νίκαια και να καθοριστούν οι κινήσεις σε τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.