HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ. Παπαθεοδώρου: Οι διατάξεις για τους δασικούς χάρτες είναι λανθασμένες και επικίνδυνες

"Οι δασικοί χάρτες που έχουν δημοσιοποιηθεί περιλαμβάνουν πολλά και σοβαρά λάθη", αυτό δήλωσε ο  Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατ...

"Οι δασικοί χάρτες που έχουν δημοσιοποιηθεί περιλαμβάνουν πολλά και σοβαρά λάθη", αυτό δήλωσε ο  Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, συμπληρώνοντας οτι  οι διατάξεις για τους δασικούς χάρτες είναι λανθασμένες και επικίνδυνες για τους κατοίκους πολλών περιοχών της Αχαΐας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαθεοδώρου: 
"Οι δασικοί χάρτες που έχουν δημοσιοποιηθεί περιλαμβάνουν πολλά και σοβαρά λάθη. Ολόκληρα χωριά στο Αίγιο, ιδιοκτήτες γης και ακινήτων "απειλούνται¨ από τον κίνδυνο απώλειας των περιουσιών τους. Η οικονομική επιβάρυνση προς τους κατοίκους δεν περιορίζεται στο ειδικό τέλος αφού στο συνολικό κόστος θα πρέπει να συμπεριληφθούν επιπλέον έξοδα που αφορούν αμοιβές μηχανικού , δασολόγου ή και δικηγόρου ακόμα, ενώ δεν προβλέπεται επιστροφή των χρημάτων ακόμα και στην περίπτωση που οι αντιρρήσεις από την πλευρά των κατοίκων είσαι σωστές. Κρίνεται αναγκαίο να δοθεί στους ενδιαφερόμενους ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να υπάρξουν τα απαραίτητα υποστηρικτικά μέτρα ενημέρωσης τους.
Όπως τονίσαμε στην από 1-2-2017 ερώτηση που καταθέσαμε στη Βουλή, οι διατάξεις για τους δασικούς χάρτες είναι λανθασμένες και επικίνδυνες για τους κατοίκους πολλών περιοχών της Αχαΐας. Θα πρέπει να αποσυρθούν και να αρχίσει νέα διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.