Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκησαν με ένα... τσουβάλι γκολ τα φαβορί - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άρσεναλ ήταν ανταγωνιστική μόλις για ένα ημίχρονο στο οποίο κράτησαν τους γηπεδούχους στο 1-1, αλλά μετά την απώλεια του Κοσιελνί στο 4...

Η Άρσεναλ ήταν ανταγωνιστική μόλις για ένα ημίχρονο στο οποίο κράτησαν τους γηπεδούχους στο 1-1, αλλά μετά την απώλεια του Κοσιελνί στο 49', λόγω τραυματισμού ήρθε η πλήρης κατάρρευση. Με τον Λεβαντόφσκι να αποδεικνύει γιατί είναι η επιτομή του σύγχρονου σέντερ-φορ, που σκοράρει και εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του, η Μπάγερν έφτασε σε μια επικράτηση που της επιτρέπει να μην αγχωθεί καν για το δεύτερο ματς στο Λονδίνο.
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν (87' Ραφίνια), Κόστα (84' Κίμιχ), Λεβαντόφσκι (86' Μίλερ) 
Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί (49' Γκάμπριελ), Μουστάφι, Γκιμπς, Τσάκα, Κοκλέν (77' Ζιρού), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Σάντσες, Ιβόμπι (66' Γουόλκοτ)


Με αέρα η Ρεάλ καθάρισε την πρόκριση
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η «βασίλισσα» τούμπαρε τη Νάπολι στο Μπερναμπέου και με όπλο το 3-1 πάει… αεράτη στον επαναληπτικό. 
Οι παρτενοπέι πάγωσαν το κοινό των γηπεδούχων στο 8’ με τον Ινσίνιε, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Μπενζεμά απάντησε για την ομάδα στο 18’ και μετά άρχισε… η κατηφόρα. Οι Ιταλοί άντεξαν μέχρι το 49’ όταν ο Κρόος γύρισε το παιχνίδι και στο… καπάκι είδαν τον Κασεμίρο (54΄) να διαμορφώνει με σουτάρα το τελικό σκορ στη Μαδρίτη. Στις 7 Μαρτίου το δεύτερο ματς στο «Σαν Πάολο». 
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (71’ Πέπε), Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Χάμες (76΄ Βάσκεθ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (82’ Μοράτα) 
Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (75’ Άλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (84’ Μίλικ), Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε 


Real Madrid vs Napoli 3-1 All Goals... από lifefootball

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.