HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πάει τρένο... για την άνοδο!

Επέστρεψε στις νίκες η Πατρινή ομάδα μετά την ήττα στην Αχαϊκή την προηγούμενη αγωνιστική κια αύξησε την διαφορά της από τους διώκτες της...

Επέστρεψε στις νίκες η Πατρινή ομάδα μετά την ήττα στην Αχαϊκή την προηγούμενη αγωνιστική κια αύξησε την διαφορά της από τους διώκτες της.
Η ομάδα της Παναχαϊκής στον αγώνα που έδωσε με το Ζευγολατιό, το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο της Αγυιάς, στην Πάτρα, κατάφερε να πετύχει πέντε τέρματα και να φέρει χαμόγελα στους 3.000 Πατρινούς που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Στο α’ μέρος η Παναχαϊκή προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα που πέτυχαν στο 16’ ο Σπανός και στο 27’ ο Ελευθεριάδη.
Στην επανάληψη η Παναχαϊκή συνέχισε τους ίδιους ρυθμούς με τον Ελευθεριάδη και πάλι στο 47’ να κάνει το 3-0 και τον Σπανό στο ντεμπούτο του με τα «κοκκινόμαυρα», να σημειώνει και αυτός στο 54΄το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 68’ ο Μαστραντωνάκης.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς. Βλάχος, Αδαμόπουλος (57’ Τσαφταρόπουλος), Γκίνο, Μακρηδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (65’ Μαστραντωνάκης), Σπανός (61’ Μωραϊτης).

Ζευγολατιό (Τσιάμης): Μητσόπουλος, Ατματσίδης, Ποτήρης, Σιγάλας, Ντούνης, Μαλαχάτης, Παινέσης, Σενάι, Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος, Ζανεάλρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.