Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφτασε το ντέρμπι Απόλλωνα και Προμηθέα - Τη ρεβάνς ψάχνει ο Απόλλωνας

Έφτασε η ώρα για το δεύτερο τοπικό ντέρμπι στην Α1 Εθνική μπάσκετ των ανδρών. Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Απόλλωνα Carna στις 5 το απόγευ...

Έφτασε η ώρα για το δεύτερο τοπικό ντέρμπι στην Α1 Εθνική μπάσκετ των ανδρών. Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Απόλλωνα Carna στις 5 το απόγευμα στο "Δ. Τόφαλος" για την 18η αγωνιστική.
Θυμίζουμε ότι οι «Προμηθείς» είχαν επικρατήσει επί του αντιπάλου τους στον αντίστοιχο αγώνα του α΄ γύρου στο «κλειστό» του Απόλλωνα με σκορ 67-53.
Από την πλευρά του ο Απόλλωνας Carna που προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τον Προμηθέα. Και βέβαια η ρεβάνς δεν αφορά μόνο το γόητρο, αλλά αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Σκουρτόπουλου, η οποία θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια και την προσέλευση των φιλάθλων ο Προμηθέας ανακοίνωσε:
"Παρακαλούνται οι πατρινοί φίλοι του μπάσκετ να βρίσκονται στο «Τόφαλος» τουλάχιστον μια ώρα πριν από το τζάμπολ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ διατίθενται και μειωμένα (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι) στην τιμή των 7 ευρώ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα μεταξύ Προμηθέα Πάτρας- Απόλλωνα Πάτρας Carna, θα πραγματοποιηθεί από τα γραφεία της ΚΑΕ - Κανακάρη 136, 5ος όροφος, 2610275820- από τις 09:00 έως τις 13:30 & από τα εκδοτήρια του "Δ. Τόφαλος", από τις 15:00 έως και την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται και μέσω της Viva
Υπενθυμίζεται πως απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.