Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Πήρε πόντο από... "χρυσάφι" για την συνέχεια

Στην ισοπαλία έμεινε η τοπική ομάδα του Σκεπαστού , η οποία αγωνίστηκε στο γήπεδο της Αβύθου , με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και...

Στην ισοπαλία έμεινε η τοπική ομάδα του Σκεπαστού, η οποία αγωνίστηκε στο γήπεδο της Αβύθου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και εντυπώσεις και τελικό σκορ 1-1.
Μετά από το πρώτο ημίχρονο που οι δύο αντίπαλοι κόλλησαν στο μηδέν, στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 68΄ το Σκεπαστό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μανίκα, που μάλιστα σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, όμως η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 79΄ με τον Αγγελάκη.
 Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής στο 81΄ του Γεωργίου και οι φιλοξενούμενοι με 9 αφού αποβλήθηκαν στο 64΄ ο Βραχλιώτης και στο 86΄ ο Μπερτσουκλής, ενώ στο 91΄ είχαν και δοκάρι με τον Μονοκρούσο.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Ντόκος, Κωτούλας, Ευαγ. Βορύλλας,  Μηλιάκης, Καράμπελας, Μονοκρούσος, Μπερτσουκλής, Δραγούτης, Μανίκας, Βραχλιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.