HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνέλαβαν τον... περιβόητο ληστή των τελευταίων ημερών - Τι βρήκαν πάνω του

Συνελήφθη, χθες (02-02-2017) στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπό ς, σε βάρος του οποί...

Συνελήφθη, χθες (02-02-2017) στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, ο 45χρονος, χθες νωρίς το πρωί, μετέβη σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας και αφαίρεσε από πορτοφόλι 41χρονης ημεδαπής, η οποία ήταν συνοδός ασθενούς, το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη, ενώ σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο δράστης τις τελευταίες δυο ημέρες είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές, από τις οποίες μια σε κατάστημα ελαστικών και δυο σε καφετέριες στην Πάτρα, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (135) ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα και μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού.
Επιπλέον, στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.