Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής αρχιπύραρχο Κ. Κυριακόπουλο

Τον νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα, αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Πε...

Τον νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα, αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο Απ. Κατσιφάρας ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τόσο του ίδιου όσο και των πυροσβεστών της περιοχής μας, αφού πρόκειται για ένα σημαντικό λειτούργημα στην κοινωνία μας.
Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας, αλλά και του περιβάλλοντος, αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως τόνισε ο κ. Κατσιφάρας, ζητώντας από τον κ. Κυριακόπουλο τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειάς μας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ιδίως στον κρίσιμο τομέα της αντιπυρικής προστασίας και της αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή.
Στο επίκεντρο τέθηκε και η ανανέωση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων της Πυροσβεστικής, καθώς ήδη προχωρά το έργο «Εξοπλισμός Πυροσβεστικού Σώματος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» με κωδικό ΟΠΣ 5001851 στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», που αφορά στην προμήθεια συνολικά 29 πυροσβεστικών οχημάτων (28 υδροφόρες και 1 βυτιοφόρο), συνολικού προϋπολογισμού του κόστους πράξης 6.997.000 ευρώ.
«Πρόκειται για ένα έργο το οποίο επετεύχθη χάρη στην άριστη και συστηματική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, συμπληρώνοντας: «Για εμάς η Πολιτική Προστασία είναι σημαντική και μόνος σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τη ζωή, την υγεία και την περιουσία των πολιτών από φυσικές και άλλες καταστροφές που προκαλούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».

Τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Κ. Κυριακόπουλο συνόδευσε ο Επιχειρησιακός Αξιωματικός, πυραγός Θεόδωρος Φιλιππόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.