HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σκοταναίων (ΦΩΤΟ)

Τον ετήσιο χορό & και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα στο Κέντρο Δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ  ΗΑLL Kαρπενη...

Τον ετήσιο χορό & και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα στο Κέντρο Δεξιώσεων ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ  ΗΑLL Kαρπενησίου  20 - Περιστέρι, ο Σύλλογος Σκοταναίων. Στην εκδήλωση παραβρίσεται ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Καστιφάρας, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής ΈΝωσης κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ε. κ. Γιώργος Κοσμάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών - Καμενιανιτών κ. Κώστας Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος των Σοποτινών κ. Σούλης Σοφιανόπουλος, ο Πρόεδρος των Λυκουριωτών κ. Σωκράτης Μούσιος, ο Πρόεδρος των Καρνεσιωτών Σπήλιος Μπαλαφούτας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καμενιανιτών κ. Σπύρος Λάμπος, η Γενική Γραμματέας της Π.Ε. κ. Αρετή Πράγια, ο εκτελεστικός Αντιρπόεδρος της Π.Ε. κ. Τάκης Μπουζιώτης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολλοί άλλοι.
Τα χορευτικά του Συλλόγου Λυκουριωτών εντυπωσίασαν και πάλι


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.