HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κώστας Σπαρτινός: «Οι ωραίοι έχουν χρέη»

Σύντομο σχόλιο του Κώστα Σπαρτινού, βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, για μια μακρά εποχή διαπλοκής Όταν ερωτάται η ΝΔ και ο αρχηγός της πότ...

Σύντομο σχόλιο του Κώστα Σπαρτινού, βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, για μια μακρά εποχή διαπλοκής
Όταν ερωτάται η ΝΔ και ο αρχηγός της πότε και πώς θα επιστρέψουν τα δάνεια των 221 εκατομμυρίων απαντούν: “εδώ και τώρα εκλογές”.
Το ίδιο απαντά και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ερωτάται γιατί επί 11 χρόνια δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για το δάνειο του «Κήρυκα Χανίων», μέχρι που αυτό αποκαλύφθηκε κατά τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής. Επίσης πώς τα κατάφερε αμέσως μετά την αποκάλυψή του να πετύχει με την Τράπεζα Πειραιώς την εντυπωσιακή συμφωνία balloon («φούσκα» στην καθομιλουμένη) για καταβολή 23 μηνιαίων δόσεων των 3000  και μετά, το Νοέμβριο του 2018, να καταβάλει την τελευταία δόση των 649.000  με δικαίωμα για νέα ρύθμιση! Τι έχει να πει για την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος ότι ποσό 554.000 δεν πήγε για τους σκοπούς του δανείου και τέλος ότι για το συνολικό δανεισμό ύψους 2.150.000 από την Παγκρήτια Τράπεζα “οι διαδικασίες απείχαν της συνήθους τραπεζικής πρακτικής”. 
Είναι προφανές ότι η πιθανότητα εκλογών “εδώ και τώρα” και η συνακόλουθη ελπίδα  νίκης της ΝΔ είναι ένα καλό χαρτί όχι μόνο για να σωθεί η Ελλάδα αλλά και για κουκουλωθούν και πάλι οι συναλλαγές κομμάτων – ΜΜΕ – Τραπεζών.
Όταν ερωτάται το ΠΑΣΟΚ και η πρόεδρός του πότε και πώς θα επιστρέψουν τα δάνεια των 199 εκατομμυρίων απαντούν: “βάλαμε ορκωτούς λογιστές στα οικονομικά μας”. Τελεία. Σιωπή.
Στη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής ακούστηκε η πρόταση, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τον φορολογούμενο πολίτη που έχει χρυσοπληρώσει τις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών, να κρατείται από τις βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ποσό που θα πηγαίνει αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των κομματικών τους δανείων. Έχουν να δώσουν κάποια απάντηση οι συνάδελφοι, ώστε να μπορούν να κοιτάνε στα μάτια πρώτα απ’ όλα τους ψηφοφόρους τους;
Ή θα εξακολουθούν να παριστάνουν τους αδιάφορους, σιγοσφυρίζοντας “οι ωραίοι έχουν χρέη” (μη εξυπηρετούμενα σε κάθε περίπτωση).  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.