HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΕΙΡΕΣ: Με εξαιρετική επιτυχία ο χορός του συλλόγου Σειραίων Αθήνας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Σειραίων Αθήνας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στο κέντρο ΙΕΡΑ ΟΔΟ...

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Σειραίων Αθήνας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στο κέντρο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ και ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ.
Η προσέλευση συμπατριωτών και φίλων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Το κέφι και η διασκέδαση κράτησαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες.. Όλα τα μέλη του Δ.Σ νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και δικαιωμένοι για την επιλογή μας. Πετύχαμε το στόχο μας που δεν ήταν άλλος από το να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε δύο μεγάλους καλλιτέχνες. Τα  σχόλια που ακολούθησαν από τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα αυτών που ήλθαν από το χωριό μας για το χορό, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδη.
Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των συλλόγων Αγραμπέλων, Αστρά, Δάφνης και Λειβαρτζίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε επίσης για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας του Λεωνίδα Αρβανίτη και Μπάμπη Γιαννόπουλου, οι οποίοι αδυνατούσαν να παρευρεθούν στο χορό μας.
Ευχόμαστε και δεσμευόμαστε  του χρόνου ακόμη καλύτερα.
Η πρόεδρος Δήμητρα Κωνσταντινίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.