Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Αυτοκτόνησε" ο Ολυμπιακός, αλλά δεν χάθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το γεγονός ότι είχε φτάσει να προηγηθεί ακόμα και με 11 πόντους διαφορά (58-47), ωστόσο δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής ...

Παρά το γεγονός ότι είχε φτάσει να προηγηθεί ακόμα και με 11 πόντους διαφορά (58-47), ωστόσο δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από την Πόλη, καθώς ηττήθηκε από την Φενερμπαχτσέ με 67-64 για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το καλό για τους Πειραιώτες είναι πως δεν έχασαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα.
Μπορεί να μην υπήρχε ο Βασίλης Σπανούλης, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε στη σύνθεσή του τον Έρικ «The Gunner» Γκριν, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, ενώ άλλους 13 πρόσθεσε ο Παπανικολάου και 10 ο Πρίντεζης.
Από την άλλη μεριά, οι νικητές είχαν σε τρομερή ημέρα τον «μαγο» Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους. Μάλιστα ήταν ο μόνος από την τουρκική ομάδα που είχε διψήφιο αριθμό πόντων.
Στο 16-7 πλέον οι «ερυθρόλευκοι» που παραμένουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πάντα πίσω από την Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την άλλη εβδομάδα (02/03) δίνει ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς θα φιλοξενηθεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο 15-8 ανέβηκαν πλέον οι Τούρκοι.
Τα δεκάλεπτα: 22-22, 40-34, 47-56, 67-64. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 17, Μπιρτς 5, Παπαπέτρου 2, Γουότερς 4, Αγραβάνης 1, Μιλουτίνοβ 2, Πρίντεζης 10, Παπανικολάου 13 (3τρ, 8ρ), Μάντζαρης 6 (6ασ), Λοτζέσκι 4. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Oύντο 6 (6ρ), Άντιτς, Μπογκντάνοβιτς 27 (3), Μπένετ, Σλούκας, Νούναλι, Βέσελι 5, Κάλινιτς 4, Ντίξον 8, Ντατόμε 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.