HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων στη δίκη με τη "Χρυσή Αυγή"

Ψήφισμα για να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στην συνεδρίασης της...

Ψήφισμα για να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στην συνεδρίασης της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2017. 
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, διώκεται στις 13 Φεβρουαρίου, ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, δεν διευκόλυνε δράσεις της οργάνωσης Χρυσής Αυγής.
Στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, τονίζεται οτι, η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράβαση καθήκοντος και ζητά ομόφωνα να σταματήσει η δίωξη του δημάρχου Πατρέων καθώς και να αναλάβει προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογη πρωτοβουλία η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.