Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Ληστεία με πυροβολισμούς στα ΕΛΤΑ Ανδραβίδας

Ένοπλη ληστεία, με λεία περίπου 1.500 ευρώ σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Ανδραβίδα της Ηλείας. Ειδικό...

Ένοπλη ληστεία, με λεία περίπου 1.500 ευρώ σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Ανδραβίδα της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και κατευθύνθηκαν αμέσως προς τον ταμία.
Στη συνέχεια, με την απειλή ενός κυνηγετικού όπλου, ζήτησαν από τον ταμία να τους δώσει τα χρήματα που υπήρχαν. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ταμίας είπε στους ληστές ότι το χρηματοκιβώτιο είναι κλειστό και υπάρχει χρονοκαθυστέρηση μέχρι να ανοίξει. Τότε οι δράστες, πάντα με την απειλή του όπλου, πήραν όσα χρήματα βρήκαν εκτός χρηματοκιβωτίου, δηλαδή περίπου 1.500 ευρώ και έφυγαν. Έξω από το υποκατάστημα επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε ένας τρίτος συνεργός τους, και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πινακίδες κυκλοφορίας του ΙΧ ανήκουν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από περιοχή της Πάτρας. Αμέσως μετά τη ληστεία υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας τόσο στην Ηλεία, όσο και στην Αχαΐα για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.