Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Καλάβρυτα λόγω του Καρναβαλιού

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στα πλαίσια διεξαγωγής καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη των Καλαβρύτων την 19-02...

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στα πλαίσια διεξαγωγής καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη των Καλαβρύτων την 19-02- 2017 ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:
Στην Πάτρα σήμερα την 16 του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, Ταξίαρχος
Έχοντας υπόψη
1. Το άρθρο 52 του Ν.2696/99 «Περί ΚΟΚ».
2. Το υπ’ αριθμ. 66163/17/330434 από 16-02-2017 έγγραφο Α.Τ. Καλαβρύτων.
Στα πλαίσια καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων, στην πόλη των Καλαβρύτων την 19/02/2017 κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 12.00 έως ώρα 13.00 , θα πραγματοποιηθεί παρέλαση καρναβαλιστών με συμμετοχή περίπου διακοσίων -200- ατόμων και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων,
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Άρθρο 1ο
Απαγόρευση της στάθμευσης καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτωνκατά τις ώρες 11.30 έως 13.00 της 19/02/2017 ως κάτωθι:
στην οδό Πάνου Πόλκα από την συμβολή της με την οδό Καλλιμάνη έως την συμβολή της με την οδό Ανδρέα Λόντου,
στην οδό Αγίου Αλεξίου από την συμβολή της με την οδό Ανδρέα Λόντου έως και την συμβολή της με την οδό 13ης Δεκεμβρίου, στην οδό Λοχαγού Καπότά από την συμβολή της με την οδό Καλλιμάνη έως την συμβολή της με την Αγίου Αλεξίου.
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την οδό Ευσεβίου Κηπουργού, από την οδό Καλλιμάνη και από την οδό Σολιώτη.
Το Α.Τ Καλαβρύτων παρακαλείται για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.