Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σημαντική ημέρα για το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο - Εκλογές στην ΕΠΣ Αχαΐας

Εκλογές σήμερα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας μετά από αναβολές, εντάσεις, ενστάσεις και αντεγκλήσεις.  Οι εκλογές θα διεξα...

Εκλογές σήμερα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας μετά από αναβολές, εντάσεις, ενστάσεις και αντεγκλήσεις. 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας και αργά το βράδυ της  θα ξέρουμε την νέα παράταξη που θα διοικεί το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο. 
Στις 5 το απόγευμα οι 111 Πρόεδροι θα συγκεντρωθούν στο χωρο του ξενοδοχείου και στις 6μμ θα αρχίσει η Γενική Συνέλευση, ο οικονομικός απολογισμός και οι τοποθετείσεις των μελών. Στις 7 θα ανοίξουν οι κάλπες
Τα πρώτα αποτελέσματα θα βγουν λίγο μετά τις 21:30 μ.μ., ενώ οι ομάδες που δήλωσαν πως θα συμμετέχουν στην διαδικασία με τους εκπροσώπους τους είναι 111.
Από τα Καλάβρυτα θα συμμετάσχει στην διαδικασία η Α.Ε.Καλαβρύτων και ο Α.Ο. Σκεπαστού. 
Από τις εκλογές θα προκύψουν 11 μέλη και 3 για την εξελεγκτική επιτροπή, οι οποίοι θα γίνουν σώμα και τις επόμενες μέρες θα προκύψει και η σύσταση του διοικητικού συμβουλίου.
Η δύο παρατάξεις που θα διεκδικήσουν το χρίσμα είναι η «Π.Ε.Σ.» (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) και η Π.Α.Σ. (ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΝΕΠΕΙΑ).
Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια των δύο παρατάξεων:
 «Π.Ε.Σ.» (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ): Επικεφαλής: Δημήτρης Μπαλαφούτης του Ευσταθίου, Παναγιώτης Ασκούνης του Ιωάννη, Σπύρος Βασιλάκης του Μάρκου, Αντώνης Βούλγαρης του Πέτρου, Λεωνίδας Γεροντίδης του Γεωργίου, Γιώργος Γκοτσόπουλος του Απόστολου, Παναγιώτης Θεοφανόπουλος του Σπήλιου, Βασίλης Καρβουνιάρης του Γεωργίου, Παναγιώτης Κουτρόπουλος του Γεωργίου, Μιχάλης Κυριακόπουλος του Δημητρίου, Παναγιώτης Κυριτόπουλος του Μιχαήλ, Λάκης Κωνσταντινόπουλος του Χρήστου, Θεοδόσης Μαράτος του Ιωάννη, Νίκος Ντρόλας του Αντρέα, Νίκος Παπαστεφανάτος του Σπυράγγελος, Γιώργος Παξιμάδης του Αντωνίου, Παντελής Πεφάνης του Πολυχρόνη, Χρήστος Πλούμης του Παναγιώτη, Ανδρέας Σταθόπουλος του Πέτρου, Δημήτρης Τελέγγος του Κωνσταντίνου, Έμμυ Φλωράτου-Γασπαρινάτου του Στεφάνου, Γιώργος Χρυσοβιτσάνος του Χρήστου. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Διονύσης Κανελλόπουλος του Κωνσταντίνου, Ηρακλής Παπαγεωργίου του Κωνσταντίνου, Βαγενάς Παναγιώτης του Γεωργίου, Τσεκούρας Παναγιώτης του Χαραλάμπους, Χρυσούλα Σταθοπούλου του Ιωάννη.

Π.Α.Σ. (ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΝΕΠΕΙΑ): Επικεφαλής Άγγελος Δανιήλ του Κωνσταντίνου, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Βεντουρής Απόστολος του Ανδρέα, Βέρρας Ηλίας του Νικολάου, Βουκελάτος Βασίλειος του Νικήτα, Ευθυμάκης Πολύκαρπος του Κωνσταντίνου, Θεοδωρόπουλος Νικόλαος του Θεοχάρη, Θεοδωρόπουλος Σταύρος του Γεωργίου, Ιωάννου Χαρίτων του Ιωάννη, Κολώνης Νικόλαος του Αθανασίου, Κορφιάτης Γεώργιος του Άγγελου, Λεωνιδόπουλος Γεώργιος του Ανδρέα, Μελισσουργού Ελένη του Ηλία, Μενύχτας Βασίλειος του Παναγιώτη, Μεσσήνης Νικόλαος του Δημητρίου, Ντάσιος Κωνσταντίνος του Δημητρίου (θράκας), Παπαδογεώργος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Πλώτας Αθανάσιος του Ευσταθίου, Πλώτας Ιωάννης του Αθανασίου, Σάρρης Δημήτριος του Αντωνίου, Σταθόπουλος Χρήστος του Αλέξιου, Τσάμης Νικόλαος του βασιλείου, Τσιβγινίδης Παναγιώτης (Τάκης) του Στέλιου, Χαμπέος Γρηγόριος του Σωτηρίου, Χριστόπουλος Οδυσσεύς του Χρήστου, Χρυσανθόπουλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Μπαλάσκας Κωνσταντίνος του Σωτηρίου, Μπογιάκης Αλέξανδρος του Αποστόλου και Σακελλαρίου Ανδρέας του Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.