Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Έμεινε στο "μηδέν" στην Ελευσίνα

Ο Παναιγιάλειος έμεινε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό και πήρε τον δεύτερο βαθμό του εκτός έδρας. Ο Πανελευσιανικός ήθελε περισσότερο τη ...

Ο Παναιγιάλειος έμεινε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό και πήρε τον δεύτερο βαθμό του εκτός έδρας. Ο Πανελευσιανικός ήθελε περισσότερο τη νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Παναιγιάλειο στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Πανελευσινιακός έφτασε, λοιπόν, στους 8 βαθμούς, ενώ ο Παναιγιάλειος στους 20.
Πολλές και σκληρές μονομαχίες στο πρώτο μέρος του αγώνα με τους γηπεδούχους να πιέζουν για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τους φιλοξενούμενους από την άλλη να κρατούν καλά στα μετόπισθεν. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν φυσικό επακόλουθο μιας αναμέτρησης που κυριάρχησε η δύναμη.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης, Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης (63’ Δημόπουλος), Πρίντεμπς (86’ Εμέκα), Γραικός, Νίασον (88’ Τσούπρος), Αγγελούδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης (89’ Παπαδόπουλος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (77’ Ξόμπλιος), Ιβάνκο (66’ Γκούφας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.