HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έπεσε στο μπλόκο... της Κάτω Αχαΐας!

Η Αχαϊκή πέτυχε μία σημαντική νίκη με το σπαθί της, με 1-0, αναγκάζοντας την Παναχαϊκή να υποστεί την δεύτερή της ήττα στο φετινό πρωτάθλ...

Η Αχαϊκή πέτυχε μία σημαντική νίκη με το σπαθί της, με 1-0, αναγκάζοντας την Παναχαϊκή να υποστεί την δεύτερή της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Ντάζου στο 7’, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να αιφνιδιάσουν την Παναχαϊκή που στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει.
Η Παναχαϊκή συνέχισε στο ίδιο μοτίβο επιθετικά, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι όμως σε μία Αχαϊκή που έχοντας σε αρκετά καλή μέρα τον πρώην «κοκκινόμαυρο» Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, αμυνόταν σθεναρά και με ψυχή και έτσι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μωραΐτη στο 85’ (απέκρουσε ο Δρακόπουλος και στην επαναφορά ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία) και τον Ελευθεριάδη στο 87’.
Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας (90’ Μεντζελόπουλος)  Λαμπρόπουλος (91’ Μαντάς),Κωστούλας, Γεωργόπουλος, Αναγνωστόπουλος (73’ Αγγελόπουλος)
Παναχαϊκή: Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Δημητρίου (79’ Μωραίτης) , Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (50’ Σπανός), Γκίνο, Ελευθεριάδης, Μπουρλάκης (62’ Μαστραντωνάκης), Σιαλμάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.