Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Εκδήλωση της Ένωσης Αποδήμων Πλανητεριωτών ( ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ πραγματοποίησε την κοπή της πίτας και τον ετήσιο χορό της την Κυριακή 19/2/2017 στην αίθουσα δεξιώσεων...

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ πραγματοποίησε την κοπή της πίτας και τον ετήσιο χορό της την Κυριακή 19/2/2017 στην αίθουσα δεξιώσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ.
Η συμμετοχή των συγχωριανών  μας ήταν εξαιρετικά μεγάλη.
Πλανητεριώτες και Πλανητεριώτισες κατέκλυσαν την αίθουσα και απόλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό,το κρασί και διασκέδασαν με το πλούσιο καλλιτεχνικό προγραμμα της ορχήστρας του ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΑΣΗ στήνοντας ένα μοναδικό ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ γλέντι.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην συμμετοχή της ΝΕΟΛΑΙΑΣ του ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ , η οποία ήταν συγκλονιστική, δίνοντας τον δικό της τόνο στο γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι αργά!
Προηγήθηκε η κοπή της πίτας η οποία έγινε από τον κ.ΑΛΕΞΗ ΒΑΓΕΝΑ, το παλαιότερο και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.
Ευχές για χρόνια πολλά και καλή χρονιά έδωσε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του χωριού μας κ.Α.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.
Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, κ. Η.ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.
Ιδιαίτερα τιμητική για τον σύλλογο μας ήταν η παρουσία των:
•κ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ Δ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
•κ.ΚΟΣΜΑ Γ. ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
•κ.ΠΡΑΓΙΑΣ ΑΡΕΤΗΣ  Γ.Γ.  ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπατριώτες και φίλους για την συμμετοχή στην εκδήλωση του συλλόγου μας και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά για να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!
Για το Δ.Σ,
Δ.Μηλιτσόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.