HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα η εκδήλωση για την πίτα του Συλλόγου

Μια όμορφη εκδήλωση αγάπης πραγματοποιήθηκε στα Καστριά σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον από τον σύλλογο Καστριωτών (ΣΠΗΛΑΊΟ ΚΑΣ...

Μια όμορφη εκδήλωση αγάπης πραγματοποιήθηκε στα Καστριά σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον από τον σύλλογο Καστριωτών (ΣΠΗΛΑΊΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ). Με την συμμέτοχη Καστριωτών και φίλων του συλλόγου στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Ο Εφημέριος του χωριού πατήρ Γεώργιος Κοτσιάς ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή χρονιά . Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της τ. κοινότητας Καστριών Χάρης Γκλαβάς και ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Σπήλαιο Λιμνών Καστριών» Σωτήρης Δουκλιάς. Ευχές και χρόνια πολλά για το νέο έτος απέστειλαν με μήνυμά τους τα μελών του Δ.Σ του συλλόγου μας, η δημοτική σύμβουλος κ. Ευτυχία Παπαναγιώτου και η ειδική σύμβουλος του δήμαρχου κ, Χρύσα Παπαδάτου. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους , σε όλα τα µέλη του συλλόγου, σε όλους τους ξενιτεμένους και ανά τον κόσμο Καστριώτες για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία. Επισήμανε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή των Καστριωτών στις εκδηλώσεις του συλλόγου δείχνει την αγάπη όλων μας για το χωριό και δίνει το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας των Καστριωτών.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Η ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΜΙΛΙΤΣΑ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.