HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, ο καιρός ανήμερα των Θεοφανείων στη Σκοτάνη, ήταν ευχάριστα καλός, ενώ μεγάλη χαρά και ευχάριστη αντάμωσ...

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, ο καιρός ανήμερα των Θεοφανείων στη Σκοτάνη, ήταν ευχάριστα καλός, ενώ μεγάλη χαρά και ευχάριστη αντάμωση μεταξύ των συμπατριωτών απέφερε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σκοταναίων. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, οι μόνιμοι κάτοικοι της Σκοτάνης, μαζί με τα παρευρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους συμπατριώτες Σκοταναίους που μετέβησαν στο χωριό ειδικά για αυτό το σκοπό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοταναίων κ. Μαριάνθη Χρονοπούλου ευχήθηκε σ΄ όλους Χρόνια Πολλά, ευχόμενη η Γέννηση του Θεανθρώπου, οι 365ημέρες της Νέας Χρονιάς και ο αγιασμός των υδάτων να χαρίζουν σ΄όλους Υγεία, Αγάπη, Χαρά, Ευτυχία, Ειρήνη, Αλληλεγγύη και όλοι μαζί να προσπαθούμε να ξεπερνάμε την κάθε δυσκολία με ελπίδα το 2017 να μας βρει όλους πιο δυνατούς και πιο ανθρώπινους. 
Ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά όλους τους συμπατριώτες τόσο για την συμμετοχή, την συμπαράσταση, όσο και για την προσφορά τους, τονίζοντας ότι μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα τόσο για τον Σύλλογο, όσο και για το χωριό μας και ευχή όλων είναι ο Σύλλογος να συνεχίσει να παραμένει άξιος και πρωτοπόρος.
Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ιερέας Αθανάσιος Κ. Κουμανιώτης, ενώ οι τυχεροί της χρονιάς ήταν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, καθώς επίσης και η συμπατριώτισσα μας κ. Κωνσταντίνα Δ. Σατολιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου υπογραμμίζει, για μια ακόμη φορά, την γενναιόδωρη συμβολή της συμπατριώτισσας μας, στην εκδήλωση, και δη της κ. Κυριακής Δ. Γκολφινοπούλου, κόρη του αείμνηστου και Ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας, Δημητρίου Π. Γκολφινόπουλου, η οποία και φέτος προσέφερε χειροποίητο δώρο που έφτιαξε για τον τυχερό της βασιλόπιτας. Αυτή η ενέργεια δείχνει την αγάπη για το χωριό και τους συμπατριώτες και την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.
Με την ευκαιρία αυτή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στέλνουν τις εγκάρδιες ευχές τους για Καλή Χρονιά και Πρόοδο στους απανταχού Σκοταναίους και σε όλους τους Καλαβρυτινούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.