HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για το Σκεπαστό που παραμένει όμως σε τροχιά ανόδου

Στον εξ’ αναβολής αγώνα για την 11η αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. το Σκεπαστό δεν τα κατάφερ...

Στον εξ’ αναβολής αγώνα για την 11η αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. το Σκεπαστό δεν τα κατάφερε απέναντι πρωτοπόρο Φλόγα Ροδιάς, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 σ έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις που κρίθηκε στο τελευταίο τρίλεπτο.
Τα τέρματα για το Σκεπαστό σημειώθηκαν στο  42΄ (αυτογκόλ) και στο 53΄ με πέναλτι του Μάκη Βραχλιώτη. Για την Φλόγα στο 11΄στο 87΄και στο 90΄ 
Η Ομάδα του Σκεπαστού παρά την ήττα παραμένει  στην προνομιούχο πεντάδα.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρέλας, Ντόκος, Π. Μπάλιος, Ν. Μπάλιος (30΄ λ.τ. Π. Τραγότσαλος), Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Μπερτσουκλής (57΄ Βορύλλας), Μανίκας, Βραχλιώτης, Καράμπελας.
ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας (58΄ Ανδρ. Λιακόπουλος), Τσιαντομένικο, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γ. Χριστόπουλος, Β. Παρίσσης  Κουτρόπουλος, Κλάϊντι Μπατούνας, Κυρίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.