HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: Αποκριάτικος χορός με πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή (ΦΩΤΟ)

Με πολύ κέφι και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" χθες 25/2/17 βράδυ στην ...

Με πολύ κέφι και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" χθες 25/2/17 βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του καταστήματος της κ. Διαμαντοπούλου Χριστίνας όμορφη Κέρτεζη. 
Διασκέδαση, χορός, πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί έδωσαν ξεχωριστή νότα μέσα στο πνεύμα των ημερών.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βοηθοί Δημάρχου Δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς, και Χρύσα Παπαδάτου, ο Προεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος του Κλείτορα και πρόεδρος των φίλων ίππων Κλειτορίας κ. Νίκος Θωμάς, ο αντιπρόεδρος του ιππικού ομίλου κ. Γιώργος  Θεοδωρόπουλος και πολλοί άλλοι.
Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα τιμητική για το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝEWS" αφοού μετά από απόφαση του συλλόγου τιμήθηκε η ηλεκτρονική εφημερίδα των Καλαβρύτων για την προσφορά της στον τόπο. Με θερμά λόγια για το έργο μας, μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεωργία Χασαποπούλου και ο κ. Νίκος Μαγκαφάς που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα.
Για μας στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, το να αναγνωρίσουν το όποιο έργο μας, οι ίδιοι οι συμπατριώτες μας, αποτελεί μέγιστη τιμή και ύψιστη ευθύνη, Ιδιαίτερα όταν η τιμή αυτή προέρχεται από έναν Σύλλογο που στα λίγα χρόνια λειτουργίας του κατάφερε να δώσει μεγάλη πνοή στην Κέρτεζη και όχι μόνο, με αξιοθαύμαστη δραστηριότητα και ποιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.