Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοινή και μεγάλη προσπάθεια για την βελτίωση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας, αποτελεί βασικό στόχο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, το...

Η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας, αποτελεί βασικό στόχο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, τονίζει η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας και επικεφαλής στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων κ. Ιωάννα Σφυρή σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας οτι: 
Προς την κατεύθυνση αυτή, κινούνται οι πρώτες παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί το τελευταίο διάστημα (τοποθέτηση δεξαμενής υγρού οξυγόνου, επισκευή οικίσκου, εκσυγχρονισμός- αυτονομίες- αντιστάθμιση στο σύστημα θέρμανσης, αντικατάσταση των λαμπτήρων με νέους, τύπου led κ.α.) και έχουν σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πόρων ύψους περίπου 50.000€ ετησίως. Στόχος μας είναι τα  ποσά αυτά να αξιοποιηθούν για την προμήθεια απαραίτητου ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και για τη συντήρηση του κτιρίου, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, το γεγονός ότι φορείς και κάτοικοι της περιοχής συνδράμουν άμεσα και αποφασιστικά στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων. Ειδικότερα:

➤1.Ο Αγροτικός  Γαλακτοκομικός  Συνεταιρισμός  Καλαβρύτων ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση του οικίσκου πλησίον του Νοσοκομείου, ο οποίος παραχωρείται εν μέρει στο ΕΚΑΒ, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών διαμονής των πληρωμάτων του Τομέα ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, καθώς και εργαζομένων του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση νέας υδραυλικής & ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, καθώς και εγκατάστασης θέρμανσης, αντικατάσταση ντουλαπιών και πάγκου κουζίνας, ελαιοχρωματισμός εσωτερικών χώρων (εκκρεμεί ο ελαιοχρωματισμός εξωτερικών χώρων όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες), τρίψιμο – γυάλισμα μωσαϊκού δαπέδου, καθώς και συντήρηση - ελαιοχρωματισμός σε όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα του οικίσκου. Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο  του Συνεταιρισμού  κ. Παύλο Σατολιά, στα μέλη του ΔΣ και ιδιαίτερα δε, για τον καθημερινό συντονισμό των εργασιών και την μεγάλη συμβολή του στην υλοποίηση του έργου, στον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, καθώς και δι΄ αυτών στους αγρότες της περιοχής μας.
➤2.Ο Δήμος Καλαβρύτων, κατά την τοποθέτηση της δεξαμενής Υγρού Οξυγόνου,  διέθεσε τα απαραίτητα μηχανήματα και έτοιμο σκυρόδεμα για την κατασκευή της βάσης στήριξής της. Θερμά ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Λαζουρά,  τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Χουλιάρα, την υπηρεσία εργατοϋπαλλήλων και τον προϊστάμενό της κ. Παρασκευά Σωτηρόπουλο.
3.Ευχαριστούμε επίσης το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο (Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Νίκο Παπαχριστόπουλο, καθώς στο πλαίσιο της επί σειρά ετών άψογης συνεργασίας μας, διέθεσε επτά (7) κρεβάτια και στρώματα για τον ανακαινισθέντα οικίσκο.
4.Αξιοσημείωτη η προσφορά δεκαπέντε (15) σύγχρονων κρεβατιών νοσηλείας από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, με τη διαμεσολάβηση του συμπατριώτη μας, διευθυντή του Ιατρικού Ψυχικού, κ. Θεόδωρου Χαμακιώτη.
➤5.Η συνεργασία με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Καλαβρύτων είναι άριστη. Η άμεση ανταπόκριση των επικεφαλής και των υπαλλήλων, κάθε φορά που ζητείται η συνδρομή τους, είναι πολύτιμη για εμάς.
6.Τέλος, ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, για τις συνεχείς και συγκινητικές δωρεές ιματισμού (σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες).
Εν κατακλείδι, πιστεύουμε ότι η αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων μας αφορά όλους. Την πίστη μας αυτή ενισχύουν οι προαναφερόμενες  σημαντικές προσφορές των συμπολιτών μας. Εμείς από πλευράς μας θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε στην αξιοποίηση των πόρων που διατίθενται και κυρίως αυτών που εξοικονομούμε, για  να παράγεται το βέλτιστο αποτέλεσμα, καθώς και στη διαρκή κινητοποίηση- ευαισθητοποίηση του προσωπικού ώστε οι υπηρεσίες να παρέχονται όπως αρμόζει.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.