HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.Μ.Καλαβρύτων & Αιγιαλείας - Παγκαλαβρυτινή Ένωση: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ι.Μ.Καλαβρύτων & Αιγιαλείας – Παγκαλαβρυτινή Ένωση:  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Στο πλαίσιο των εορτασμών επί της επετείου...


Ι.Μ.Καλαβρύτων & Αιγιαλείας – Παγκαλαβρυτινή Ένωση: 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Στο πλαίσιο των εορτασμών επί της επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του νεοεκδοθέντος ιστορικού βιβλίου της τ. Επικούρου Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ζωής Μουρούτη Γκενάκου, με τίτλο «Η προσφορά στην πατρίδα της Μονής Αγίων Θεοδώρων Καλαβρύτων»,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 17.00 το απόγευμα στην Κεντρική Αίθουσα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΛΑΪΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ - επί της οδού Ευριπίδου 12 - ΤΚ 105 59 στην Αθήνα, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σύντομοι χαιρετισμοί από: Από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο
Το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά
Τον Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως κ. Δημήτριο  Βαρβιτσιώτη
Παρουσίαση του Βιβλίου από την Φιλόλογο κ. Αρχοντούλα Ρέλλα.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η κ Αρετή Πράγια, Γενική Γραμματέας της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως  Ομιλία από την Συγγραφέα κ. Ζωή Μουρούτη - Γκενάκου
Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ Γεώργιος Σακελλαριάδης, Ομότιμος Καθηγητής   Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Ιντιάνα  ΗΠΑ, Αντιπρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως.
(Πληροφορίες στα τηλ. της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως:210 8236040, ή κιν. 6944258260 κ Βαρβιτσιώτης & 6976446939 κ Πράγια και της Ιεράς Μητροπόλεως 2691021777 και 6942559281, π. Ιωακείμ Βενιανάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.