HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ταπείνωσε τον πρωταθλητή ο Πανιώνιος - Δυναμική η ΑΕΚ - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αποδοκιμασίες τελείωσε το ματς στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου αφού οι "κυανέρυθροι" υποχρέωσαν σε ήττα τ...

Με αποδοκιμασίες τελείωσε το ματς στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου αφού οι "κυανέρυθροι" υποχρέωσαν σε ήττα τους γηπεδούχους με 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μασούρας στο πρώτο λεπτό με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στην ισοφάριση. Ο Πανιώνιος παρέμεινε στην δεύτερη θέση και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 7 βαθμούς.
Ολυμπιακός: Λεάλι, Παρέδες, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσο, Ελιουνούσι, Φορτούνη, Σεμπά, Καρντόσο.
Πανιώνιος: Μπαντή, Βλάχο, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλή, Κόρμπο, Σιώπη, Φούντα, Μασούρα, Σαββίδη και Γεσίλ.

Σκορ και θέαμα από την ΑΕΚ
Ο Τσιγκρίνσκι) ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις μήνες. Ο Αλμέιδα ήταν τραυματίας για περισσότερο από έναν μήνα. Αμφότεροι επέστρεψαν απέναντι στην Λάρισα και όταν το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού, μετέτρεψαν το εύθραυστο 1-0, σε 3-0 και "κλείδωσαν" το τρίποντο για την ΑΕΚ. Έτσι ήρθε μια σχετικά εύκολη νίκη, απέναντι σε μια Λάρισα που δεν απείλησε, αλλά στην μοναδική της ευκαιρία, βρήκε τον Ανέστη απέναντι της.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης (50' Τσιγκρίνσκι), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (62' Αϊντάρεβιτς), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ (70' Αλμέιδα).
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ (56' Θεοδωρόπουλος), Ρέντζας, Αβραάμ, Φατιόν, Φάρκας, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε (46' Κόντορ), Αγκάνοβιτς, Ικάουνιεκς (73' Ρέγες), Βαρέλα, Ναζλίδης.

Πήρε «ανάσα» ο Λεβαδειακός
Μια σημαντική επικράτηση, την πρώτη μετά από δώδεκα παιχνίδια χωρίς νίκη, πήρε ο Λεβαδειακός επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα ύστερα από ανατροπή, 2-1 και πήρε έτσι μια βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Οι Βοιωτοί που έφτασαν τις 13 νίκες σε 15 εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (64' Κουλιμπαλί), Μιλιάζες, Ουόν, Νιάς, Καραχάλιος (90' Μεντί), Καλτσάς, Μαχαίρας, Καραμπουέ (9' Βασιλείου), Γιακουμάκης, Τόνι Σίλβα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης) : Πασχαλάκης, Ακόστα, Μπέριος (63' Μαμπουλού), Λίλα, Μιχαήλ, Κούτρης, Ναδάλες (68' Κοζορώνης), Τζημόπουλος, Βιντάλ (32' Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε.

Παλικαρίσιος πόντος του Ηρακλή
Με γκολ του Μιχάλη Μπαστακού στο 80’, ο Ηρακλής διατήρησε αήττητο 20 χρόνων στην έδρα του στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κακός ο Δικέφαλος, προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Πρίγιοβιτς στο 19’.
Ηρακλής (Σ. Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Στάμου (Πασάς 69΄), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Κούρος, Γροντής (Μπαστακός 78΄), Μοντέιρο, Περόνε, Λεοζίνιο (Ιντζόγλου 85΄), Δώνης.
ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (Αθανασιάδης 85΄), Μπίσεσβαρ (Πέλκας 29΄), Ενρίκε (Κάμπος 44΄ λ.τ.), Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.