HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Εξιχνιάστηκε άμεσα η ένοπλη ληστεία των ΕΛΤΑ Ανδραβίδας

Εξιχνιάσθηκε, άμεσα η ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Ανδραβίδας, που είχε λάβει χώρα την (1-2-2017) και ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τριών ημεδα...

Εξιχνιάσθηκε, άμεσα η ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Ανδραβίδας, που είχε λάβει χώρα την (1-2-2017) και ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 34, 24 (αδέλφια) και 20 ετών (ανιψιός), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστείας κατά συναυτουργία, της κλοπής και της παράνομη οπλοκατοχής.
Οι τρείς δράστες συνελήφθησαν, χθες (6-2-2017) το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας για αυτόφωρα αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Η σύλληψη των τριών δραστών είναι αποτέλεσμα άμεσης και συνεχούς αστυνομικής έρευνας των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας.
Ειδικότερα, ο 24χρονος και ο 20χρονος, την 1-2-2017 το πρωί, μετέβησαν με  κλεμμένο αυτοκίνητο στα      ΕΛ.ΤΑ. Ανδραβίδας, όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή κυνηγετικού όπλου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (920) ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή τους είχαν απειλήσει τους αστυνομικούς με όπλο.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών, οι οποίοι προσήχθησαν χθες το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.
Οι δράστες είχαν προσχεδιάσει την διάπραξη της ληστείας και για το σκοπό αυτό είχαν διαπράξει δύο επιπλέον κλοπές. Αναλυτικότερα, στις 31-1-2017, ο 34χρονος με τον 20χρονο, είχαν αφαιρέσει, από την Πάτρα, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα, από την περιοχή του Λάππα Αχαΐας, είχαν αφαιρέσει και το κυνηγετικό όπλο.
Επιπλέον, οι δράστες παρέδωσαν στους αστυνομικούς το κλεμμένο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησαν, υποδεικνύοντάς τους το σημείο που το είχαν αποκρύψει, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 34χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του 24χρονου προέκυψε ότι, σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Την προανάκριση και τις έρευνες, ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.